viernes, 5 de mayo de 2017

Les nostres llavors


Orenga (Orégano)
On l’utilitzem: és un ingredient aromatitzador i s’utilitza sobretot a la pasta (pizza, lasanya)  
Propietats: remei digestiu que ajuda sobretot als gasos intestinals.

Pastanaga (zanahoria)
On l’utilitzem: el podem menjar cru a ensalades o dins qualsevol tipus de cuinat.
Propietats: ajuda a netejar les dents, estimula la secreció de la saliva i contribueix a la bona digestió, però sobretot és coneguda per ajudar a la vista.
Ruca (Rúcula)
On l’utilitzem: sobretot l’utilitzem en les ensalades o també la podem trobar cuinada dins plats de pasta o crua damunt les pizzes.
Propietats:
és afrodisíaca, rica en vitamina C i ferro.
Creixen (berro de agua)
On l’utilitzem: molt utilitzada en les ensalades.
Propietats: és un estimulant i antioxidant; a més, ajuda a la digestió i ofereix propietats que actuen sobre el càncer.
Pèsol (guisantes)
On l’utilitzem: el podem posar a la sopa, cuinats o combinant-lo als plats de cans o peix.
Propietats: ajuda a reduir el colesterol i estimula al cervell i l’organisme. A més ajuda a combatre l’estrenyiment i regular en tràfic intestinal.
Alfàbrega (albahaca)
On l’utilitzem: a la salsa pesto, a la pizza o combinada amb plats de carn.
Propietats: combat l’esgotament, la depressió i l’insomni. També destaca per afavorir el funcionament de l’aparell digestiu o quan patim febre 

Si vols descarregar-te les etiquetes de les llavors clica en la imatge.
Si vols veure més fotos clica aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario